Wednesday, September 28, 2011

the best day... so far :D







Hommik oli nagu iga teine, v.a see, et täna magasime kella 11-ni. Eile õhtul vaatasime Avatari arvutist ja magama läksime mingi 1 aeg. Igatahes, läksime siis hommikul koos oma eestlasest tuttava Mardiga, kes eile just Royal Perth Show ajaks tööd oli saand, rongijaama, et ka ise show toimumiskohta minna ja uurida, et äkki saame tööd. Jõudsime siis kohale, vaatasime ringi, kuradi suur plats ikka, karusellid, igast putkad jne.
Nägime ühte vanamutikest, kelle käest küsisime, et äkki saame tööd ja ta ütles, et davai, saate. Ja siis küsis kohe, et kas me sooviks tööd ka peale royal showd teha. Perth Royal Show on mingi selline üritus, kus tulevad farmerid kokku ja näitavad loomi ja oma kasvatatud vilju jms. Kestab see 1.-8. oktoober. Tööd teeme 12 tundi päevas ja palk on ka päris kobe. Tädike hakkas meile pileteid andma, et me igapäev sisse saaksime ja kuidagi tuli  jutuks see, et kus me elame. Ütlesime, et hostelis ja et 60 taala on öö. Tädike oleks sellepeale kreepsu saand, rebis piletid käest ja ütles, et davai  lapsed, nüüd jääte siia elama :D Ütles, et saate karavanis magada, esialgu nii, et keegi on veel samas ruumis, aga kardina saame oma voodi ja tema voodi 
vahele vms. Ja hiljem pidime oma karavani toa saama, juhhhhuuuuuuu. Küsis ka veel, et kas mul load on, ütlesin et on ja tädike rõõmustas kohe. Tõenäoliselt saan ise mingi pilliga mingi aeg sõitma ka hakata. Seda tööd pidi olema kas detsembrini või detsembri lõpuni. Päris hea, 2 months of free accommodation guaranteed.
Selle 2 kuu jooksul rändame ringi mööda Lääne-Austraaliat ja külastame erinevaid festivale. Suht lahe, pidi nii olema, et mingi 3 päeva teed tööd ja siis 3 päeva  naudid linna ja tsillid niisama ringi :P Töö peaks välja nägema nii, et müüme mingit nodi inimestele, teisisõnu võtame lollidelt raha ära :D Täna ajasime asjad korda juba, saime ettemakstud hosteliraha tagasi, homme lähen võtan Pireti tööjuurest seniteenitud palga ära. Ise ta kahjuks minna ei saa, kuna ainuke normaalne vabandus päevapealt töölt lahkumiseks oli valetada, et ta murdis jalaluu :D Niiet sellega on korras. Ise saatsin ka kirja Hungry Jacki ja vabandasin, et neid üle lasin. Ega mul tegelt eriti kahju ei ole küll, suht sitt  koht pidi olema. Nodi tundub kuidagi väga palju, pakkisime päris kaua ja andis ikka mahutada. Nüüd näeme välja nagu vandersellid, tossud ripuvad koti küljes, joped ja pusad  on kuidagi koti külge tõmmatud :D Hostelisse pidime ka natuke toitu jätma, kuna ei mahtunud lihtsalt kaasa. 

Aga nüüd tõenäoliselt selle 8 päeva jooksul netti ei jõua, homme võib-olla jõuab korra läbi hüpata, kui linna tuleme. 

Tsau. A seda ka, et kuradi palav on siin, 2 päeva lauspäike old ja õues ca 25 soojakraadi :)))

1 comment: