Wednesday, September 28, 2011

and...

Faaaak jeahhhhh!!! Sellist joppamist poleks küll uskunud, et meiega võib juhtuda. Tänane päev on lausa super olnud!!!! Nimelt on Perthis tulekus Royal Perth show, mis on nagu tivoli, farmerite ja mingite veel, ühine üritus, kus on meeletult rahvast, loomi ja muud põnevat. Kuna üks teine eestlane, Mart, meie hostelist, käis seal platsin eile ja sai tööd, siis mõtlesime, et lähme kah ja proovime täna.
Mart aitas meil rongipileti osta ja läksime Claremonti peatuses maha. Oli juba kaugelt näha hiiglaslikku okseratast ja muid kastikesi. Liikusime seal niisama ringi ja ma ikka üritasin koguaeg Rudot utsitada, et lähme räägime sellega ja teisega. Lõpuks leidsime mingi naise ja mu naiselik vaist tundist kohe, et see on see õige. Oli kah!!!:D Saime tööd ja alustame laupäeval!! Töö on 12h päevas, päeva eest saame umbes 150 dollarit ja lisaks sellele saame ka pärast seda showd nendega kaasa minna ja austraalias ringi trippida ja tööd teha ja...
See on ikka suurepärane võimalus!! Austraalia on ikka tõeline vedamiste maa. Kui oled õigel ajal õiges kohas võid saada kõik mida hing ihkab ja tekib tunne, et maailm kuulub sulle. Igatahes, kui naine küsis, kus me elame ja kuulis, et me maksame öö eest 60 dollarit, siis ta jahmatas ja pakkus meile elamist seal - karavanis. Ma olin nii õnnelik, et hakkasin nutma. Muidugi olime me nõus!! Elamine on tasuta. Mis tähendab, et meil läheb raha ainult söögile. Jeeee!!! Seega sõitsime linna tagasi, saime kahe päeva raha tagasi, pakkisime asjad ja tulime raamatukokku. Enne seda ma muidugi pidin helistama on töökohta, et ma ei saa enam tulla.
Mul on väga kahju, aga pidin valetama, sest need kreeklased on hullud ja kui ma oleks tõtt rääkinud, siis ei saaks ma nende päevade eest raha. Seega ütlesin, et mul oli õnnetus ja ma ei saa vähemalt kuu aega tööd teha. Leppisime nii kokku, et Raudo läheb homme rahale järgi.
Niih, nüüd lähme viime veel raha panka ja siis ongi minek.
Ah jaaa, ja paar pilti eilsest kah, kui ma enne tööd jalutamas käisin. Ilm on viimaks oleti hakanud ilusamaks minema!!!:D
 Paradiis:D



2 comments:

  1. Mõlemad tahtsite teha oma postituse?:D Eelmine täpselt sama sisuga... 150dollarit on siis tööpäev? ehk 3 tööl 3 vaba siis nädalas ca 500dollarit?

    ReplyDelete
  2. Odav porno selle sisse logimisega kui kommenteerida tahad...pange ilma sisse logimiseta (ning akismet spammi vastu kui see probleemiks on)

    ReplyDelete