Friday, September 23, 2011

kängurujaht ja muu activity

okei, eile käisime jalutamas, pidi olema siinkandis üks saareke, kus elavad kängurud. kõndisime mingi 5 kilti AT LEAST, tuul oli päris kõva, aga ilm oli ilus. leidsime saare üles, saare keskel olid väiksed järved, kus sulistasid mingid linnud :D lahe. igatahes, oli mingi eraldatud ala, kus oli kõrge tara ümber ja sinna sisenedes pidigi kängurusid nägema. pmst inimeste ja kängude vahel midagi ei oleks tohtind ollagi, nad pidid seal saarel aasade peal niisama ringi hüppama, a hui. sittagi me ühtegi nägime, kõik olid mööda merd ära emigreerund või siis kilid olid nad maa alla ehmatand. ma arvan vähemalt, sest tundus, et seal pold kängurusid päris ammu old. 
paar pilti minu kängurust ka:
 vasakult: päike (loojuv), musu, perth




päikeseloojang oli päris pretty :D
perth on ka päris ilus linn, meenutab suurlinna isegi 

saime kängurud (keda seal polnud) vaadatud ja läksime tagasi koju, sõitsime esimest korda bussiga, kuigi ma ei tea miks. siin selline värk, et kesklinna bussid on tasuta ja sõidavad megatihti, on puhtad, korralikud ja uued. on 3 erinevat liini: blue, yellow ja red cat. 

perthi cultural centris on selline lahe lava, kus on suur ekraan ja 24/7 tuleb tümmi, trepi peal on lebokotid ja inimesed käivad tsillimas seal. täna vist algas perthi fashion festival ka, nüüd on teine selline ekraan ka üleval 500 meetrit eemal, kust tuleb laivis see, mis seal showl toimub. õnneks ei huvita eriti :D

enne kojuminekut hüppasime poest läbi ja ostsime ketsupit, 5 pudelit limonaadi (4 dollari eest 7,25 liitrit head limpsi, nigu sprite ja fanta=WIN) ja ube. 
söögitoas, tavalist einet valmistamas. makaronid keeduvorstiga :D vorst on vähemalt hea odav, COLES'i kilone keeduvorsti latt maksab 3,3 doltsi ehk mingi 2,3 euri äkki, mis pole sugugi kallis. see coles on üldse hea odav firma, need limonaadid on ka colesi omad ja kõlbavad juua küll.

saime ka oma pangakaardid kätte, juhhei! nüüd vaja oodata vaid tax-file numbrit, mis loodetavasti lähipäevadel saabub :)
jõime ka oma esimesed austraalia õlled, mida üks kutt, kellel oli vaja sotsialiseeruda, väga lahkelt kõigile jagas. pidi aussi parim õll olema, tema arust, oli päris hea isegi jah. õllid on muide sitaks kallid, poole liitriseid pudeleid veel näind ei ole, aint purke vist. selline keskmine väikses pudelis õlle maksab siin 3 dollarit tükk :)))))))


kella 1 aeg kuulsime oma ukse taga purjus backpackereid, kes rääkisid päris kõva häälega. ise me teistega eile juua ei viitsind, suht väsinud tunne oli, kuna vähemalt kümme kilti sai kõnnitud. hommikul saime aru, mida need jotad seal tegid, meie toa uksest veits eemal on peldik ja pesuruum (eraldi) ja mõlema ukseesised olid läbipaistva teibiga kinni tõmmatud. hommikul oli esimene mõte, et wtf :D hea, et öösel kusehäda ei tuld, muidu oleks kinni jäänd nagu kärbes võrku :D mida täis inimesed ikka välja ei mõtle. kella 4 aeg, kui neil pidu läbi sai, kuulsime, kuidas kõrvaltuppa 2 (või rohkem, ei saand täpselt aru) inimest sisse sadasid. läks veidi aega mööda ja keegi hakkas seal kõvasti lapsi tegema. no ikka väga kõvasti. päris jube oigamine käis, tundus, nagu keegi oleks sünnitama hakanud. piret ütles, et pigem nagu keegi oleks väga kõvasti enda sisse saanud. aga ma nii ropp ei ole. vahtisime siis lambist mingi tund aega lakke, kuna magama jääda oleks old võimatu. õnneks asi vaibus ja juba oligi hommik. tänasest päevast kirjutame äkki homme või siis õhtupoole, praegu küll enam ei viitsi :D 
tsau

No comments:

Post a Comment