Friday, January 20, 2012

mohawk

Kell on 17.26, õues on 34 kraadi. Lebotame niisama voodis, tunni aja pärast pean tööle minema. Piretil on täna vaba päev, mul oli vaba aint hommik. Peale tööd vist lähme Barrelsisse, see mingi klubimoodi koht siin. Inimesed on klubides siin hoopis teistsugused, kui Eestis: lambist tuiavad tantsuplatsil, räägivad juttu ja keegi ennast eriti liigutada ei viitsi. Minek on päris mitmekesi, me Piretiga ja siis veel mõned töökaaslased. Kuradi hea ikka, et hommikune vahetus alles kell 12 algab, saab pohmakat vähe ravida enne tööleminekut :)

Ma ei ole juba väga pikka aega bloginud, ei ole eriti viitsimist olnud ja pole juhtunud ka sündmusi, mis tasuks märkimist. Swan Hill on iseenesest lahe väikelinn, aga siin on ikka kuradi igav. Tüüpiline päev on selline, et ärkame 10 aeg üles, käime pesemas, sööme ja kui aega on, siis vaatame mõnda filmi natuke. Piretil algab hommikune vahetus tavaliselt 11.30, see tähendab, et majast väljume 11.25 ja sõidutan ta tööle. Pärast kojunaasmist töllan ise veel 20 minti kodus, panen viigipüksi jalga ja suundun ka ise tööle. Kella 2-3 aeg saame koju, mõlemad muidugi erineval ajal, see tähendab, et päevas sõidame 10 korda töökoha ja kodu vahet :P Peale tööd teeme süüa, vaatame jälle filmi ja kui tuju on, lähme käime avalikus basseinis või niisama linnapeal. Poes käime umbes iga 3-4 päeva tagant, üks poeskäik maksab mingi 30-40 dollarit. Õhtul alustab Piret tavaliselt 17.45 ja mina 18.30, seega rituaal sama: viin ta tööle, ise tagasi koju, vahin ringi ja siis ise ka tööle. Mõniõhtu lõpetame 8 aeg, mõnikord 10.

Eelmisel nädalal käisime Samiga alkoholikoolitusel, Responsible servicing of alcohol või midagi sellist, seda on tegelt lihtsalt selleks vaja, et saaks baaris töötada. Swan Hill on täpselt Victoria ja New South Wales maakondade piiril, õigemini linnaäärne jõgi on piir ja naljakas asi sellega on see, et meie elukoht on Vic maakonnas, aga töökoht NSW's. See tähendab seda, et selles baaris töötamiseks, mis meie tööjuures on, peab sul olema NSW alkoholilitsents ja lähim koht selle tegemiseks on Swan Hillist 400 kilomeetri kaugusel. Nii me siis läksimegi, alustasime sõitu mingi 10 aeg hommikul, kohal olime pool neli kui ma ei eksi ja tagasi jõudsime kell 3 öösel. Öösel tagasi sõites nägime umbes miljonit jänest ja kümmet kängurut, kes kõik auto ette üritasid viskuda :D Koolituse hind oli 160 dollarit ja küttele kulus omakorda 120. Kõik selleks, et saada mõni nädalasse mõni lisatund kirja ja vähe kogemusi saada.

Täna tegime ka mulle juukselõikuse, sain endale mohawki :D Minuarust on natuke kõver, aga Piret ütles, et see on väga sirge niiet ma usun teda. Suht imelik ennast peeglist vaadata, aga harjub ära vist :D Loodan, et tööjuures punkariks ei hakata kutsuma.  Juba 15 minutit kirjutand, aitab ka vist, ei maksa üle pingutada. Imelik on see, et lihtsalt ei ole millestki kirjutada, kuna tõesti midagi juhtunud ei ole või kui on, siis Piret on selle ise juba kirja pannud. Filminud ega pildistanud ka enam kahjuks ei ole eriti,  kuna siin pole midagi jäädvustada. Kuigi mingipäev peab ikka midagigi filmile võtma, lihtsalt mälestuseks :D

Aga olgu, aitab mölast, ma lebotan veits veel ja siis kaon tööle. Auto ka kurat krõbiseb kuskilt, a vot ei saa aru kuskohast. Eks ta varsti puruks läheb, a nh, shit happens :D

No comments:

Post a Comment